Гурт «Фіолет» презентував новий трек про життєву «стежку»

25 Листопада 2021, 13:03
Фрагмент кліпу «Стежка» 1185
Фрагмент кліпу «Стежка»

Гурт «Фіолет» презентував нову композицію «Стежка».

Прем'єра з'явилася 25 листопада. Журналісти Район.Культура дізналися про це з ютуб-каналу колективу.

На своїй сторінці в фейсбуці фронтмен гурту Сергій Мартинюк каже, що нова композиція – це теплий спогад про літо 2021 року.

«Стежка» — пісня-символ життєвих змін, нагадування, що потрібно рухатись далі, незалежно від того, які випробування готує життя. Зйомки кліпу відбувалися в червні 2021 року, режисером нового кліпу стала Христина Зінчук. І без того чутлива та відверта історія, доповнюється красивим відеорядом. 

Читайте також: Пісня лідера «Фіолет» запустила новий тренд у ТікТок та очолила чарти у кількох країнах

Головні герої продовжують йти своєю «стежкою життя» допоки не перетнуться.  

«Іноді наші стежки схожі на лабіринти, якими ми ходимо по колу, шукаючи вихід, іноді вони перетинаються, додаючи в наше життя нових людей, а іноді вони розходяться, приносячи болючі розставання.», —  ділиться Сергій Мартинюк.

Читайте також: «Фіолет» презентував нову пісню до 12-річчя з дня створення гурту

Довідково. «Фіолет» – український музичний рок-гурт. Узимку 2009 року Сергій Мартинюк «Колос» та Андрій Олексюк «Володимирович» у місті Луцьк створили гурт під назвою «Фіолет».

Перші репетиції відбулися в приміщенні Луцької музичної школи№2. Дебютний виступ відбувся під кінець зими того ж року на дні народження місцевого клубного фестивалю «Форпост» в кафе «Мандри». Згодом у команді з'явився клавішник Петро Свіст. Нині до складу гурту входять: Сергій Мартинюк, Вадим ЗахарченкоАндрій ЮськевичВ'ячеслав КороткийРоман Андрухів.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024