16-річна акторка з Рівного грає головну роль в українському фільмі

20 Листопада 2021, 11:25
Оля Боровець ВІДЕО 1438
Оля Боровець

Акторка Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Оля Боровець знялася у головній ролі в українському кіно. 

Роль у психологічній драмі «Сентиментальна подорож» дівчина отримала після кастингу. Про це пише ITV Media Group. 

Аби пройти кастинг на роль спершу потрібно було зробити самопроби – записати цікаву історію про дружбу, але не веселу, бо фільм драматичний. Дівчина охоче відзняла відео та наступного дня вже відправила його.

«У відповідь на самопроби нам написали представники кастингу. Сказали, що я сподобалась, але будуть обирати серед чотирьох претенденток. Ми тримали кулачки. І вже за кілька днів мамі зателефонували, щоб запросити в Київ», – розповідає юна акторка.

Оля Боровець зауважила, що зйомки відбувались дуже цікаво: вона перебувала у повному захопленні від локації, акторів, організації зйомок і професійності команди. Для неї участь в подібному великому проєкті проходила вперше. 

«Я не уявляла скільки талановитих людей працюють за кадром, щоб зйомки фільму пройшли вдало : це операторська група, режисери, сценаристи, костюмери, освітлювачи, техніки, гримери, кастинг директор, звукачі, журналісти, фотографи, продюсери, актори, піротехніки, адміністратори, груповоди», - каже рівнянка.

Локація була під Києвом в селі Трипілля серед мальовничої природи над Дніпром. На знімальний майданчик потрібно було прибути на 5:00 ранку. У психологічній драмі «Сентиментальна подорож» юна акторка зіграла Марту.

 

«Надіюсь, що я зможу по-справжньому драматично зіграти цю роль і буду зрозуміла і щира для глядача. Наразі відзнято тільки тизер фільму, дуже надіюсь, що після закінчення карантину, зйомки фільму буде продовжено», – ділиться Ольга Боревець. 

До цього юна акторка з Рівного знімалася у фотосесії у Мілані для відомого бренду та була півфіналісткою світового конкурсу талантів у Голлівуді. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024