Мей Маск презентували вишиванку від волинського етнобренду

11 Листопада 2021, 13:44
Мей Маск та Галина Падалко 1475
Мей Маск та Галина Падалко
Мей Маск приїздила до України, щоб зустрітися із представниками видавництва Vivat, які видали її книгу «Жінка, яка має план», що стала бестселером в Україні. 
Галина Падалко, директорка з комунікацій у видавництві та уродженка Луцька вирішила подарувати пані Мей вишиванку від відомого волинського етнобренду «Едельвіка». Журналісти Район.Культура дізналися про це від працівників підприємства.
 
«Галина – давній друг Едельвіки. Тому й поділилась, що має чудовий проєкт», – розповіла директорка з економіки «Едельвіка» Оксана Антонюк.
«Унікальна нагода і виклик водночас… Один момент може змінити все і відразу! Галина Падалко зробила дзвінок, а наша команда не могла повірити. Мей Маск в Україні! Таке буває дуже рідко. І звісно, хочеться здивувати і порадувати!

Подарунок для Жінки, яку знає весь світ. Блискавично з порадами від відділу дизайну підібрали, підготували відправку, і затамували подих. «Едельвіка» – це традиції та сучасний підхід», – кажуть у «Едельвіці».

Дизайнери обрали для подарунка білу лляну сорочку з чорно-срібною вишивкою.
 
«Сподіваємось, нам вдалось порадувати організатора інтерв’ю та гостю. Адже білий та чорний – завжди виграшне поєднання! А натуральна лляна тканина і дизайнерська вишивка – прикрасить будь-який образ», – додають працівники підприємства.
Сама ж Галина Падалко теж залишилася у захваті від зустрічі з відомою іноземкою.

«Мені не треба ніяких рейтингів, відзнак і статуеток. Коли Мей Маск запрошує на обід і потім пише «Thank you for making my book bestseller in Ukraine» (Дякую за те, що зробили мою книгу бестселером в Україні) – це найвища форма визнання моєї роботи та роботи моїх колег», – написала вона у фейсбуці.
Мей Маск задоволена тим, що українським видавцям вдалося в складних умовах пандемії популяризувати її книгу та забезпечити високі показники продажів.
«Коли я зустріла своїх українських видавців, – це було дуже зворушливо. Їм вдалося перекласти мою книгу, видати її та ще й зробити її бестселером в часи пандемії. Вітання!», – написала Мей Маск в інстаграмі.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024