Кінорежисерка з Рівного увійшла до списку журналу Forbes

10 Листопада 2021, 18:10
Христина Сиволап 1225
Христина Сиволап

Режисерка з Рівного Христина Сиволап увійшла до списку журналу Forbes «30 до 30». 

Цей рейтинг сформували сформованого з імен та прізвищ українців — успішних спортсменів, ІТ-спеціалістів та талантів у інших сферах. Про це Район.Культура стало відомо на сторінках журналу.

Христина Сиволап – авторка короткометражної комедії «Давай не сьогодні», музику до якої написав соліст Pianoбой Дмитро Шуров. У 2014 році фільм Сиволап отримав Гран‑прі Міжнародного кінофестивалю в Трієсті і здобув призи глядацьких симпатій на кількох фестивалях в Україні та Німеччині.

«Вона дуже тонко відчуває красиве. У неї є досвід роботи з достатньо великою командою. Вона показала себе тонкою, інтелігентною і професійною, – сказав про Христину Сергій Созановський, співвласник кінокомпанії FILM.UA

Наразі режисерка разом із чоловіком працює над двома повнометражними фільмами – історіями про незаплановану вагітність «Рання пташка» та про кризу в стосунках подружжя «Герметизація».

Головне досягненням вважає баланс між роботою та сім’єю. У планах на рік кінорежисерка має прочитати не менше 30 книжок, відвідати нову країну, отримати фінансування та зняти фільм.

Читайте також: Завершили зйомки фільму «Деміург» про аматорський театр у волинському селі

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024