Волинська письменниця стала рекордсменкою України

01 Листопада 2021, 11:31
Наталя Прокопук 1682
Наталя Прокопук
На Замковій площі міста Луцька відбулася особлива подія – урочиста реєстрація нового рекорду України.
 
Рекордсменкою стала письменниця Наталя Прокопук, яка 365 днів писала та публікувала вірші на сторінках фейсбуку. Про це повідомляють в Департаменті молоді та спорту.
 
Головний меседж авторки – ставте цілі, досягайте їх через свої таланти, дисциплінуйте свій кожен день, наполегливо боріться зі своїми страхами і не зупиняйтесь у саморозвитку.
 
Диплом, що посвідчує дане досягнення авторки, вручали директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий та експерт національного проєкту «Книга рекордів України», офіційний представник на Волині «Книги рекордів Волині», заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

 

Окрім офіційних представників на урочистості були присутні шанувальники поезії Наталії Прокопук, рідні та друзі, що підтримували протягом року. Жінка пригощала присутніх цукерками з передбаченнями від Рудого кота, з якого все і почалося.
 

Наталія є випускницею проєкту «Skills Lab: власна справа», що нещодавно реалізовував Департамент молоді та спорту спільно із партнерами: Молодіжний центр Волині, Волинський обласний центр зайнятості, Луцький міський центр зайнятості та Громадська Організація «Інститут транскордонних ініціатив».
 
«Коли народилася велика мрія створити кав’ярню-книгарню, зрозуміла, що бракує знань стосовно ведення бізнесу. Тому почала шукати інформацію, яка б мені допомогла. Так потрапила на навчання, що скеровувало, в першу чергу, на правильну постановку цілей і їх реалізацію. Я зрозуміла, що бізнес – насамперед, дисциплінованість. Тоді вирішила випробувати себе: чи зможу щодень діяти не зважаючи ні на що. Вже тоді писала чимало віршів. Мені прийшла ідея влаштувати «Творчий марафон 365» і публікувати поезію щодень. До чого ж тут Рудий кіт, спитаєте ви. Річ у тім, що поки проходила творчий марафон удосконалився і проєкт кав’ярні-книгарні, а ще з’явився її аватар Рудий кіт», – говорить про свою мрію Наталія Прокопчук.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024