На Рівненщині визначили найкращі сільські клуби

27 Жовтня 2021, 14:03
Журі конкурсу 1745
Журі конкурсу

На Рівненщині підбили підсумки регіонального етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості.

Регіональний етап огляду-конкурсу відбувався у серпні – жовтні, а засідання журі провели у вівторок, 26 жовтня. Про це Район.Культура стало відомо на сторінці обласного центру народної творчості.

Огляд-конкурс закладів культури у сільській місцевості провели в районах Рівненської області. Переможців етапу рекомендували на участь в регіональному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу.

Мета заходу – вивчення, удосконалення та активізації діяльності закладів культури в сільській місцевості, пошуку і поширення нових форм і методів культурного обслуговування сільського населення, привернення уваги державних органів влади до проблем культури села.

Переможці:
І місце: будинок культури с. Олександрія Рівненського району. Директорка Наталія Смоляр.
ІІ місце: будинок культури с. Плоска Дубенського району. Директорка Алла Ващук.

ІІІ місце: будинок культури с. Глинськ, Здолбунівського центру культури і дозвілля Здолбунівської міської ради, Рівненського району. Директорка Раїса Гороб’юк. А також – Грушвицький будинок культури с. Грушвиця, Рівненського району. Директорка Марія Кучер.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024