Музей Корсаків презентує свій проєкт у Бельгії

25 Жовтня 2021, 09:29
Тиждень українського мистецтва у Бельгії 1158
Тиждень українського мистецтва у Бельгії

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків презентує культурно-мистецький проєкт «Констеляція» на «Тижні українського мистецтва», що відбувається у Бельгії в місті Брюге. Подія відбувається в Белфорті – середньовічна дзвіниця, що є символом міста.

Про це журналісти Район.Культура дізналися від представників музею.

«Це – не лише чудовий майданчик для презентації творів сучасного українського мистецтва, а й просування та популяризація української культури в світі. Неймовірно насичені дні: цікаві зустрічі, дискусії, відкриття, нові знайомства, незабутні враження, – каже про подію керуюча партнерка музею Леся Корсак.
Цьогоріч музейники представили 44 мистецьких твори, скульптуру, фотографію, живопис, а також об’єкти із доповненою реальністю. Відвідувачі з усього світу мають можливість пережити унікальний естетичний досвід, відкрити українську культуру та дізнатися про сучасне мистецтво України.
 
«В центрі уваги – експозиція Музею сучасного українського мистецтва Корсаків», – доповнює Леся Корсак.

Нагадаємо, що виставка у Бельгії стартувала водночас із презентацією оновленої та розширеної основної експозиції у Музеї сучасного українського мистецтва в Луцьку 22 жовтня. Експозицію у Брюге можна подивитися до 27 жовтня.

Читайте такожУ Музеї Корсаків відбулося урочисте відкриття оновленої основної експозиції

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024