Рівнянка вийшла у фінал нацвідбору Дитячого Євробачення

22 Жовтня 2021, 16:30
Софія Скварук ВІДЕО 1320
Софія Скварук

Рівнянка Софія Скварук пройшла у фінал Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2021. 

Дівчина розповіла, що конкурсна пісня «Golden Time» – авторська і вона про те, що кожна людина має в житті шанс досягнути своєї мрії. Про це пише Суспільне

14-річна Софія Скварук з Рівного стала фіналісткою Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021. У число дванадцяти фіналістів вона вийшла з авторською піснею «Golden Time».

«Як тільки оголосили про початок прийому заявок, я сіла писати пісню на конкурс. Два куплети в ній українською і приспіви англійською. А сама пісня про те, що в житті завжди дається шанс і так складаються обставини, щоб людина досягла своєї мети», – розповіла Софія Скварук.

Дівчина також зізналася, що й торік подавалася на участь в Дитячому Євробаченні, але неправильно оформила заявку.

«Цього разу усе вдалося і я дуже щаслива, що пройшла, бо це була моя мрія. 5 жовтня, коли оголошували переможців, я була в музичній школі. І вже ввечері зайшла в соцмережі й побачила себе на фотографії серед дванадцяти фіналістів», – зазначила дівчина.

Про себе Софія Скварук розповіла, що навчається в НВК №2 і в музичній школі №2 одразу на двох відділеннях – фортепіанному і вокальному. Пише пісні з восьми років і має перемоги в міжнародних та всеукраїнських конкурсах. 

Переможця Національного відбору на Дитяче Євробачення-2021 визначать під час телеконцерту 24 жовтня — суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА проведе фінал у форматі телевізійного концерту. Долю фіналістів будуть вирішувати професійне журі та глядачі за допомогою онлайн-голосування. 

Фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021 відбудеться 19 грудня у паризькому концерт-холі La Seine Musicale. Транслюватиме його суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024