У Княгининку відбулася Козацька Покрова

15 Жовтня 2021, 12:03
Козацька Покрова у Княгининку 1098
Козацька Покрова у Княгининку

День захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці святкували у селі Княгининок, що віднедавна входить до Луцької громади. На площі біля Центру культури 14 жовтня відбулося дійство «Козацька Покрова в Княгининку», що об’єднало мешканців села та територіальної громади. 

На захід завітали й представники міської влади: міський голова Ігор Поліщук, заступниця міського голови Ірина Чебелюк, секретар міської ради Юрій Безпятко, а також члени депутатського корпусу. Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

«У цей день я хочу подякувати усім захисникам України за мужність, відвагу, за те, що пішли захищати нашу країну не дивлячись на небезпеку. Завдяки їм, не дивлячись ні на що, в нашій громаді діти можуть ходити до садочка та школи, ми можемо працювати, розвивати Княгининок та усю громаду», – привітав усіх присутніх Ігор Поліщук.

Міський голова привітав також усіх із Днем Княгининка. Відмітив усіх, хто своєю працею творить його сьогодення і майбутнє. 

«Я переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити Княгининку розвиток, успіх та процвітання», – додав Ігор Поліщук.

Потому громаду вітали Народний аматорський фольклорний гурт «Берегиня», Народний аматорський фольклорний гурт «Княгининські хорошухи», новостворений Народний аматорський ансамбль народної музики«Колоритні виграчі», Дитячий зразковий ансамбль народного танцю «Первоцвіт», кавер-бенд GET LUCKY. Ну а хедлайнером свята став український рокабілі-гурт «От VINTA».

Читайте також: День захисників і захисниць: як проходило свято у Луцьку

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024