Григорій Недопад зустрівся з легендарним луцьким діджеєм

09 Жовтня 2021, 11:58
Максим Фраєрман і Григорій Недопад 693
Максим Фраєрман і Григорій Недопад
Голова Волинської обласної ради, Григорій Недопад зустрівся із відомим луцьким діджеєм, Максимом Фраєрманом. Попри те, що музикант уже понад 10 років мешкає в Ізраїлі, у Луцьку його і досі пам’ятають як найпопулярнішого діджея, а також ініціатора благодійних діджей-парадів «Місія надії». 
 
Про зустріч повідомили на сторінці Облради в фейсбуці.
 
Завдяки благодійним проєктам, які організовував Максим Фраєрман, відбулося їхнє знайомство з Григорієм Недопадом. Відтоді вони підтримують товариські стосунки. Зокрема, нещодавно на прохання діджея за дорученням єврейської спільноти голова облради відвідував з гостинцями Праведника світу з Ковельщини Петра Масло.
 
 
У свій черговий приїзд до Луцька Максим зустрівся з очільником Волиньради особисто, аби подякувати за сприяння. Він зауважив, що за два роки, відколи він востаннє відвідував місто своєї молодості, Луцьк вразив його гарними змінами, в яких вбачається європейськість. 
 

Максим Фраєрман зазначив, що тепер він працює в одному з муніципалітетів і запропонував Григорію Недопаду започаткувати партнерство між Луцьком та містом в Ізраїлі. Домовилися, що ініціативу реалізують найближчим часом.
 
Григорій Недопад також організував гостю екскурсію новими туристичними локаціями Луцька.
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024