На Володимирщині пройшов Гостинний фестиваль

06 Жовтня 2021, 11:19
День громади в Зимному на Володимирщині 482
День громади в Зимному на Володимирщині

З нагоди Дня Зимнівської громади, що на Володимирщині, провели фестиваль народної творчості «Гостинний».

Відбувся захід 3 жовтня. Про це повідомляють на сторінці Володимир-Волинської райдержадміністрації  у фейсбуці.

За дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка, голова райдержадміністрації Юрій Лобач, вручив президентську відзнаку «Заслужений донор України» Василю Грубисюку. Мешканцю села Селець та привітав зі святом господарів і гостей громади.

Святкування Дня громади в Зимному
Святкування Дня громади в Зимному

Привітали присутніх і з іншими святами, які відзначали цього дня. Це і День працівників освіти, і День тероборони.

Зі сцени учасників та гостей фестивалю вітали ігумен Стефан, депутат облради, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, голова Іваничівської селищної ТГ Лідія Томашевська зі своєю заступницею Оксаною Рубан, Затурцівський і Поромівський голови Юрій Ковальчук та Олег Савчук. Цілий ряд різноманітних відзнак вручив працівникам місцевих установ, закладів та підприємств Зимнівський сільський голова В’ячеслав Католик.

На центральній площі пригощали наливками та смаколиками господині з усіх шести старостинських округів. Працювали барвисті фотозони, жваво йшла виїзна торгівля. У актовому залі на спеціально встановленому рингу відбувались змагання з боксу. В рамках турніру, до участі в якому зголосились 150 учасників з Волинської, Рівненської та Львівської областей. А для наймолодших працювали батути та тривали розваги від аніматорів.

Протягом усього фестивального дня відбувався концерт. Змінювали один одного на сцені відомі в районі та області художні колективи і виконавці. Зокрема, святкового настрою глядачам додали квартет «Акорд», вокальне тріо «Астерія», заслужена артистка України Алла Опейда та народний артист Василь Чепелюк.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024