У громаді на Любомльщині відбувся «Освітянський Оскар - 2021»

05 Жовтня 2021, 13:11
«Освітянський Оскар – 2021» 890
«Освітянський Оскар – 2021»

З нагоди Дня вчителя відбулися урочистості для освітян закладів освіти Вишнівської сільської ради у Радехівському сільському будинку культури. 

Цьогоріч свято проходило в форматі церемонії вручення премії «Освітянський Оскар – 2021». Про це інформують на сайті Вишнівської громади.

З вітальним словом до педагогів звернулася начальниця гуманітарного відділу Валентина Микитюк, котра подякувала вчителям за їхню самовіддану працю та високий професіоналізм. 

Педагогів громади нагородили символічними статуетками Оскара, подяками Вишнівської сільської ради та цінними подарунками у креативних номінаціях: «Мері Поппінс року», «Світила наук», «Леді НУШ», «Язик до Лондона доведе», «Володар кілець та брусів», «Володар гонорарів», «Прийшов, побачив, прикрутив», «Шумахер року» та інші. 

Чудова атмосфера панувала в залі, коли глядачам дарували свої пісні аматори сцени Хворостівського СБК (гурт «Забава»), Радехівського СБК (солістка Аліна Лойко), КЗ «Центр КМЕВС» Вишнівської сільської ради (солістка Лариса Марчук, солістка Людмила Лонюк).

Щирі слова вдячності лунали у піснях учнів Хворостівського ліцею Ярослави Лукашик та опорного закладу «Вишнівський ліцей» Івана Іщука. Ведучими заходу, завдяки яким свято проходило легко та невимушено, були Антон Марцинішин та Ірина Шахраюк

Було приємно спостерігати за освітянами, які заслужено отримували нагороди на сцені та працівниками відділів Вишнівської сільської ради, які зверталися до педагогів зі щирими словами вдячності.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39