У Височному на Ратнівщині відсвяткували День села

05 Жовтня 2021, 10:21
Співочий колектив села Височне 1029
Співочий колектив села Височне

У день храмового свята Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, в клубі-філії села Височне відсвяткували День села.

Багатьох жителів нагородили Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та староста села Микола Корнелюк подарунками від Ратнівської селищної ради в різних номінаціях: урочисто відзначили найстарішу жительку – Анастасію Ліхван, Катерину Ліхван та Дениса Ліхвана, які прожили в парі 67 років. 

В номінації  «Наймолодша багатодітна мама» відзначили Богдану Богдан, яка виховує шестеро  дітей.  Молоду сім’ю  Анатолія та Катерину Палій, які в цьому році поєднали свої долі та стали на весільний рушничок.

В номінації «Золоте подружжя» відзначили Тетяну та Миколу Поліводу, які прожили в парі 50 років. Відзначили«Наймолодшого жителя села»  в сім‘ї Олексюків.

Привітали також бібліотекарів: Юлію Сущик, Тетяну Поліводу та Людмилу Новосад, які відзначали своє професійне свято. 

Упродовж свята піснями радували місцеві аматори сцени: жіночий вокальний колектив, фольклорний колектив, дитячі колективи, троїсті музики, окремі виконавці.

Також перед гостями виступав народне аматорське вокальне тріо «Зорецвіт» в складі: Олени Ленартович, Лесі Гаврилюк та Катерини Харкевич КЗ «Центр культури та дозвілля».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024