Шачанка присвятила мамі авторську пісню

04 Жовтня 2021, 13:37
Вікторія Ягодинець 1154
Вікторія Ягодинець

Вікторія Ягодинець записала авторську пісню та зняла чуттєвий кліп. Присвятила композицію мамі, яка відзначає свій день народження.

Опублікувала свою пісню Вікторія у фейсбук.

Слова пісні «Голос дитячого «ма» написала співачка в тандемі з Марією Ханзерук зі Світязя, а музику в співавторстві з Іриною Мокрушенко з Мельників. 

Вікторія Ягодинець поділилася, що піснею вітає маму з днем народження. Через життєві обставини  між мамою та дочкою сотні кілометрів, вони не бачилися близько чотирьох років.

«Звичайно, хочеться її привітати, але цього разу - не банальним телефонним дзвінком. Як саме висловити свою Любов і безмежну Вдячність мамі я одразу зрозуміла: через спів. Бо ж найцінніше, що маю зараз, чим наділив мене Бог - це голос. Тож нехай ця пісня буде згадкою на все життя нам обом. Знаю, що музика здатна зігріти, донести найсокровенніші емоції, надихнути. Про маму багато не пишуть. Її просто люблять», – зізнається Вікторія.

Для кліпу співачка обрала рідну локацію – Світязь. На лоні природи дівчина поринає в спогади з дитинства про маму, а частинкою почуттів ділиться зі своїми шанувальниками в кліпі.

Вікторія Ягодинець висловлює вдячність своїм близьким друзям та рідним за підтримку, віру і допомогу.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024