У Ковельській школі мистецтв відбулась посвята першокласників у музиканти

03 Жовтня 2021, 18:29
У Ковельській школі мистецтв відбулась посвята першокласників у музиканти 1196
У Ковельській школі мистецтв відбулась посвята першокласників у музиканти

У Міжнародний день музики  у Ковельській школі мистецтв відбулась урочиста посвята у юні музиканти першокласників.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Привітати дітей та викладачів зі святом прийшли секретар міської ради Оксана Багнова, начальник управління культури, молоді та спорту Андрій Мигуля, начальник управління освіти Віктор Бичковський.

Оксана Багнова привітала усіх зі святом та передала подарунок закладу — спеціальний стілець для фортепіано.

Цьогоріч понад 100 новачків стали учнями школи. Традиційно популярні інструменти - гітара, скрипка, фортепіано претендувало. З радістю діти навчаються гри на духових та народних інструментах - трубі, саксофоні, бандурі, баяні та акордеоні..

Андрій Мигуля висловив переконання, що  до закладу прийшли обдаровані учні, які дуже скоро порадують своїми досягненнями. А викладачі зроблять усе можливе, аби хлопчики й дівчатка ще більше полюбили музику та освоїли гру на обраних інструментах.

Він подякував своїм колегам за те, що вони завжди перебувають у вирі мистецького життя Ковеля і творчими досягненнями  прославляють рідне місто.  

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток мистецтва, формування художньо-естетичного смаку у дітей керівник управління вручив відзнаки кращим викладачам школи.

У залі звучали класичні, народні та сучасні мелодії. Учні та викладачі школи демонстрували свої навички гри на різноманітних музичних інструментах, виконували прекрасні твори.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024