«Фіолет» презентував нову пісню до 12-річчя з дня створення гурту

01 Жовтня 2021, 12:37
Гурт «Фіолет» 2409
Гурт «Фіолет»

Музиканти гурту «Фіолет» презентували нову композицію «Не забувай мене». Пісню присвятили 12-річчю з дня створення бенду.

Про це повідомили на сторінці гурту в фейсбуці.

«Для мене вона знаменує новий етап – етап здорового дорослішання, що стосується як життя, так і музики. Все, що мені хочеться сказати про цю роботу, поміщається в одній тезі: як би ситуативно не змінювалося наше життя, не забувайте про корені і людей, дякуючи яким, ми живемо, дихаємо, мріємо, займаємося улюбленою справою і з надією дивимося в завтра», – каже про нову пісню лідер гурту Сергій Мартинюк.

Довідково:

«Фіолет» – український музичний рок-гурт. Узимку 2009 року Сергій Мартинюк «Колос» та Андрій Олексюк «Володимирович» у місті Луцьк створили гурт під назвою «Фіолет».

Перші репетиції відбулися в приміщенні Луцької музичної школи№2. Дебютний виступ відбувся під кінець зими того ж року на дні народження місцевого клубного фестивалю «Форпост» в кафе «Мандри». Згодом у команді з'явився клавішник Петро Свіст. Нині до складу гурту входять: Сергій Мартинюк, Вадим ЗахарченкоАндрій ЮськевичВ'ячеслав КороткийРоман Андрухів.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024
Афіша