Горохів: Фестиваль пам’яті Степана Кривенького зібрав понад 300 виконавців

27 Вересня 2021, 16:16
Фестиваль у Горохові 1483
Фестиваль у Горохові

У Горохові на майдані Незалежності відбувся третій відкритий фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва пам’яті композитора та поета Степана Кривенького «Волинь моя, краса моя». Подія відбулася 26 вересня.

Фестиваль зібрав 29 колективів та понад 300 виконавців з Волині, Рівненщини та Києва. Про це повідомляють на сайті Горохівської громади.

Аматори сцени виконували композиції Степана Кривенького та українські народні пісні. Оцінювало учасників поважне журі на чолі з народним артистом України Василем Чепелюком.

У своїй промові донька композитора Леся Влашинець щиро дякувала усім за шану до творчості батька.

«Цей прекрасний захід стане візитною карткою нашої громади та в наступному році буде організований ще масштабніше», – запевнив міський голова Віктор Годик.

Вітальні слова для учасників та гостей лунали від народного депутата України В’ячеслава Рубльова, депутата обласної ради Тараса Щерблюка та представника торгової марки «Вілія», директора ТзОВ «Волинь-Нова» Івана Мисевича. На святі також були присутні представники обласної та районної державних адміністрацій. 

На фестивалі усіх частували домашніми смаколиками, юшкою та кулішем. Всі колективи на вищому рівні продемонстрували свою творчу  майстерність. Гран-прі фестивалю присудили народній аматорській чоловічій хоровій капелі Горохівського народного дому «Просвіта»  (керівниця – Тамара Мельник).

Усіх лауреатів нагородили дипломами та пам’ятними знаками. За фінансової підтримки міського голови Віктора Годика, депутата Волинської обласної ради Тараса Щерблюка, засновника ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» Євгена Дудки та Сергія Голікова, керівника компанії «Прайм-інвест» з групи компаній «Єврохолдинг» переможців фестивалю-конкурсу відзначили подарунками та грошовими преміями.

 Читайте також: Ансамблю народної пісні «Розмай» з Володимира-Волинського – 20 років!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024