У конкурсі на кращу книгу Рівненщини номінували поета з Острожчини

22 Вересня 2021, 16:00
Конкурс на кращу книгу Рівненщини 1110
Конкурс на кращу книгу Рівненщини

На території області проходить конкурс «Краща книга Рівненщини». Основними завданнями Конкурсу є виявлення кращих видань місцевих авторів, виховання культури читання та любові до книги серед дітей та молоді.

Про це повідомляють на сайті Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Голосування відбувається у 2-х номінаціях:

  • «Краще прозове видання»;
  • «Краща поетична збірка».

На звання кращої поетичної збірки претендує 5 авторів, серед яких є й поет з Острожчини – Олесь Ундір, який нещодавно видав свою восьму збірку під назвою «Третє цвітіння». Саме цю книгу й обрали для участі в конкурсі.

Про що книга

 У книзі «Третє цвітінння» автор глибоко замислюється над минулим, переймається радощами і клопотами теперішнього часу, небайдужий до мотивів духовності. У розділі «Цвіт перемоги» Олесь Ундір висловлює свою щиру любов до України, сповнюється переживань щодо вільної долі своєї країни. У розділі «Крона присвят» висловлює тугу за тими, у кого перервався життєвий політ.

Як проголосувати

Обирати переможців конкурсу будуть читачі. Для того, щоб проголосувати за свого улюбленого автора, потрібно перейти за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXOmopdDSLAd4v4RNS2RxM0ges7w7jxqm_3c7qXpC6oEtLAA/viewform

Підведення підсумків конкурсу відбудеться у квітні 2022 року. Конкурс заснований ГО «Рівненське обласне відділення Української Бібліотечної Асоціації» (РОВ УБА) у 2009 році.

 

26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024