У Волинському театрі ляльок підготували три прем'єри

22 Вересня 2021, 16:37
Волинський ляльковий театр 1820
Волинський ляльковий театр

У Луцьку до нового сезону колектив Театру ляльок підготував три вистави. 19 вересня відбулося його 46-те відкриття прем'єрою «Маленький принц».

Про це розповіли в передачі Радіо День.

За словами директора театру, Данила Поштарука, акторам було нелегко під час карантину, окрім скорочення прибутків, театрали не могли спілкуватися з дітьми і дарувати їм свою творчість. Усі чекали послаблення карантину і навіть напівпорожніх залів з глядачами.

«Ми готуємо ще одну прем’єру «У нашім раю на землі...» за твором Тараса Шевченка «Наймичка». Це постановка нашого художнього керівника Данила Поштарука. Я раджу всім хто любить слово Шевченка, хто любить Україну та Театр ляльок завітайте до нас. Це моновистава. Її показуватиме акторка Світлана Стасюк», – розповіла заслужена артистка України Лариса Гарлінська.

Буде ще одна вистава «Русалонька» за твором Ганса Крістіана Андерсена – це історія кохання Русалочки та принца. За словами Лариси Гарлінської, ця вистава сподобається як маленьким, так і дорослим. Готується неймовірна музика та цікаві пластичні малюнки.

Анонс вистав: 

  • «У нашім раю на землі...» відбудеться 25 вересня об 11:00.
  • «Русалонька»  – 26 вересня об 11:00.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром