Луцьк: до Міжнародного дня туризму планують екскурсії та квести

21 Вересня 2021, 13:57
Луцьк АНОНС 1667
Луцьк
З нагоди Всесвітнього дня туризму у Луцьку підготували різноманітні розважальні заходи. Оскільки свято 27 вересня та припадає на робочий день, то програму склали так, щоб охочі могли відвідати її у вихідні.
 
Про це повідомили на сторінці Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради в фейсбуці.
 

Програма заходів:

25 вересня
 
  • О 10:00 – екскурсія «Інста Луцьк» від Богдани Макарчук. Богдана — випускниця «Школи екскурсовода» і добре знає де у Луцьку найкращі фотозони. Початок о 10:00 біля головного корпусу ВНУ (проспект Волі, 13). Безкоштовно.
  • О 12:00 усіх, хто веселий і кмітливий, та знає, хто такий луцький кликун, чекають на захопливий «Кликун Квест» (безкоштовно). Початок від Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2). Попередня реєстрація за посиланням.
  • О 15:00 – екскурсія «Імена Луцька». Якщо ви хочете більше дізнатись про відомих або ж не зовсім відомих особистостей, які народились, жили чи працювали у нашому місті, то Касянчук Владислава, менеджерка Центру туристичної інформації та послуг, поділиться цікавими фактами з життя цих людей, та проведе повз об'єкти, які з ними пов'язані. Безкоштовно. Необхідна попередня реєстрація за посиланням
  • О 16:00 екскурсоводка Олена Товстенюк, теж випускниця луцької Школи екскурсовода, чекатиме усіх охочих, щоб розповісти про цікаві сторінки історії Луцька в рамках екскурсії «Навчальні заклади при монастирях та постаті, пов'язані з ними». Безкоштовно.

 

26 вересня

  • Волинський краєзнавчий музей (вулиця Шопена, 20) та його відділи: Музей волинської ікони (вулиця Ярощука, 5), Художній музей (вулиця Кафедральна, 1а), Музей історії Луцького братства (вулиця Кондзелевича, 5) запрошує відвідати їхні експозиції, адже буде День відкритих дверей (вхід вільний).
  • 10:30 – екскурсоводка Наталія Куява,  випускниця Школи екскурсовода поведе дітей молодшого та середнього шкільного віку «Слідами луцьких кликунів». Вона чекатиме своїх екскурсантів на Театральному майдані. Безкоштовно.
  • О 12:00 – екскурсія-квест «У пошуках корони Вітовта». Збір біля сонячного годинника на Театральному майдані. Екскурсоводка Ольга Шарута обіцяє, що учасники квесту отримають знання про життя міста у різні сторіччя, дізнаються про значущі історичні події, а ще знайдуть справжній скарб, схований Луцьким кликуном.
  • О 13:00 Центр туристичної інформації спільно з «Жидичин-центром» пропонують відвідати екскурсію «Луцьк +» за маршрутом: Луцьк – Жидичин. Збір біля Центру туристичної інформації та послуг (вулиця Сенаторки Левчанівської, 2). Вартість – 100 гривень. Попередня реєстрація за посиланням

 

28 вересня

  • О 19:00 – інтелектуально-розважальна гра «Mind Game Lutsk». Охочі дізнаються більше про Луцьк, Волинь та Україну. Безкоштовно.
Протягом 25 – 27 вересня усі, хто завітає до Центру туристичної інформації та послуг зможе повправлятись у складанні пазлів із зображеннями основних туристичних об’єктів міста.
 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024