Команда з Любомльщини стала переможницею всеукраїнського фестивалю КВН

19 Вересня 2021, 18:24
Команда "Драйв" 1562
Команда "Драйв"

Команда «Драйв» зі Згоран взяла участь у ХХVIIІ Всеукраїнському фестивалі дитячих та юнацьких команд КВН «Країна веселого народу».

Про це інформують на сторінці Головненської громади у фейсбуці.

Фестиваль відбувся у селищі-курорті Затока Одеської області на базі відпочинку «Залив». 

 Участь у грі взяли 17 команд з різних куточків України.

Команда «Драйв» зі Згоран під керівництвом Ганни Пархомук посіла перше місце на фестивалі. 

У рамках цього фестивалю також проходив XXVI всеукраїнський культурно-мистецький конкурс для творчо обдарованих дітей та молоді «Жарт-птиця».

З історії команд КВН Згоранської школи.

Команда «Драйв» створена у 2004 році. До того гра КВН у школі не припинялася на жоден рік з кінця 80-их. Стимулом для виходу на районну та обласну арену став ЮІРівський рух, та ігри, організовані центром зайнятості, відділом освіти. Вдалося стати призерами навіть Православного КВК.

В Асоціацію КВН України команда «Драйв» потрапила у 2018 році волею долі, але це була подія справді великої ваги. Є у кого повчитися, бо команди досвідчені та імениті, є кому вчити, адже керівники асоціації професійні, знаючі, а головне - розуміють дітей. Завдання підготовлених та імпровізаційних конкурсів сучасні, цікаві для виконання. Дещо уже вдалося. 

«Звичайно, це все було б нереально, якби не було бажання дітей, підтримки батьків та однодумців і розуміння керівників школи та теперішнього керівництва Головненської громади», говорить керівниця команди Ганна Пархомук.

У 2021 році випускники школи, тепер студенти вишів, створили нову команду «Недитячий драйв» і тепер на фестиваль у Затоку їздило дві команди.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром