На Рівненщині триває творчий конкурс для молоді

17 Вересня 2021, 14:18
ПЛАСТ. Фотоілюстрація 876
ПЛАСТ. Фотоілюстрація

На Рівненщині триває конкурс юнацької творчості «За Україну, за її волю!» від Рівненського обласного молодіжного пластового вишкільного центру. У ньому має змогу взяти участь молодь від 14 до 18 років.

Роботи приймають до 30 вересня. Про це Району.Культура стало відомо у пресслужбі Рівненської обласної ради. 

Свого часу цей  конкурс започаткували патріоти зі Здолбунівщини. Зараз, завдяки втіленню обласної програми національно-патріотичного виховання, його межі значно розширилися. 

«Переможці районного конкурсу, який ми проводили понад 10 років, мали змогу відпочити у Карпатах та пройтися місцями слави Січових стрільців. Нині ж конкурс став загальнообласним. Тому сподіваємося на широке представництво та непересічні роботи», – зауважив голова обласної ради Сергій Кондрачук.

Учасники конкурсу у своїх роботах повинні передати власне бачення збройної боротьби за українську незалежну державу у ХХ столітті і нині. 

Конкурс проходить у чотирьох номінаціях: 

  • художній прозовий твір;
  • публіцистичне есе; 
  • поетичний твір;
  • малюнок.

Конкурсні роботи потрібно надсилати на електронну адресу Рівненського обласного молодіжного пластового вишкільного центру [email protected]. Обсяг поданих творів не має перевищувати три аркуші А4.

Переможців  оголосять у День захисників і захисниць України 14 жовтня. Кращі роботи увійдуть до окремої збірки, яку розповсюджуватимуть на теренах Рівненщини.

Читайте також: Майстри народного мистецтва з Волині та Рівненщини можуть отримати премію

 

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024