У Рівному виступив Національний симфонічний оркестр

14 Вересня 2021, 14:30
Національний симфонічний оркестр ФОТО 1487
Національний симфонічний оркестр

У Органному залі Рівненської обласної філармонії відбувся концерт Національного симфонічного оркестру. 

У понеділок, 13 вересня, Рівне стало 14 містом  в рамках гастрольного туру колективу. Про це Району.Культура стало відомом у пресслужбі Рівненської обласної філармонії. 

Тур містами України розпочався 28 серпня та триватиме до 16 жовтня. Рівняни зустрічали артистів стоячи та аплодисментами.

«30-річчя Незалежності – гарна нагода проїхати з туром Україною, – зазначив художній керівник і головний диригент Володимир Сіренко. – Нам хочеться, щоб якомога більше людей нас послухало і, звичайно, приємно бачити у залах дітей з музичних шкіл, студентів, і наших постійних слухачів».
У Рівному Академічний симфонічний оркестр України представив програму з двох відділень, в яку увійшли симфонія до мажор Максима Березовського, концерт-сюїта в стилі ретро для скрипки з оркестром Євгена Станковича (соліст — лауреат міжнародних конкурсів Олександр Семчук) і Симфонія №9 мі мінор «З Нового світу» Антоніна Дворжака.
 
«Цей славетний колектив ще не виступав на сцені Органного залу. Думаю, такого помпезного звучання ця зала ще не чула. Тому з впевненістю можна сказати, що ми зробили гарне свято для наших глядачів», – зазначила художня керівниця Рівненської обласної філармонії Руслана Варнава.

Читайте також: «Ладомирія» готує великий проєкт промоції українського традиційного одягу

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024