Театр «ГаРмИдЕр» розпочне новий сезон виставою про Трипілля

10 Вересня 2021, 16:33
Театр «ГаРмИдЕр» розпочне новий сезон виставою про Трипілля 1343
Театр «ГаРмИдЕр» розпочне новий сезон виставою про Трипілля

Виставу-фантазію «ТРИПІЛЬСЬКІ ВИДІННЯ» театру «ГаРмИдЕр», яку в серпні з успіхом презентували на фестивалі Легенд у польському Любліні,  можна буде побачити в Луцьку. Нею театр відкриває свій 18-й театральний сезон.

Про це Район.Луцьк повідомили в театрі.

Це вже друга прем'єра театру в цьому році, яка спершу відбулася за кордоном: у червні спільна українсько-грузинська вистава «46 дотиків» була показана в Ланчхуті й Тбілісі, а згодом була презентована луцькому глядачеві.

Українські прем'єри пластичної вистави-фантазії «ТРИПІЛЬСЬКІ ВИДІННЯ» відбудуться у просторі «Гармидер ангар-stage» 17 і 19 вересня о 19:00.

Пластична вистава «ТРИПІЛЬСЬКІ ВИДІННЯ» створена на основі особистих переживань, відчуттів та осмислень творчою групою трипільської культури, її легенд та знакової системи. Режисерка та сценаристка – Руслана Порицька, пластиграфка-постановниця – Юлія Варченко, звукорежисер – Ігор Михалевич.

«Трипілля... Загадка, яка бентежить, зачаровує і хвилює безліччю питань. Що єднає людей крізь тисячоліття? Ритуали, взаємини, незвідані сили ПРИРОДИ? Одна ніч у таборі дослідників-археологів відкриває щось більше, аніж загадки Трипільської культури. Доторкнись до давньої цивілізації! Послухай, що вистукує твоє серце! Заплющ очі, щоб побачити власні видіння!» – закликають творці вистави.

Покази відбудуться у «Гармидер ангар-stage» за адресою: вул. Залізнична, 9

Вхід — 200 гривень.

Бронювання місць за номером: +380997400276 (також – у viber, telegram)

Виставу створено в рамках проєкту: «Нове життя Старого міста: ревіталізація пам'яток історико-культурної спадщини Луцька та Любліна».

Читайте також: У Луцьку Юлія Мусаковська презентує збірку «Бог свободи»

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024