Нагородили почесною відзнакою художнього керівника оркестру «Кантабіле»

05 Вересня 2021, 10:41
Товій Рівець та Ігор Поліщук 1112
Товій Рівець та Ігор Поліщук

Щороку у День міста вручають найвищу міську відзнаку Почесний громадянин Луцької міської територіальної громади. Її отримують лучани, які життєвим прикладом та своєю працею зробили значний внесок у становлення та розбудову незалежної Української держави, в соціальний, економічний чи культурний розвиток Луцька, мають вагомі досягнення у галузях науки, освіти, культури, спорту, будівництва та інших.

Про це пишуть на сайті Луцької міської ради.

Цьогоріч Луцька міська рада своїм рішенням надала звання Почесний громадянин Луцької міської територіальної громади Рівцю Товію Михайловичу, заслуженому діячу мистецтв України, народному артисту України, художньому керівнику камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії.

«Ви давно уже заслуговували на цю нагороду. Ви знана людина не тільки у Луцьку, а й Україні. Я щиро радий, що сьогодні вручаю цю відзнаку і бажаю творчого натхнення, невичерпної енергії і багато десятків років ще працювати на благо нашого міста й розвиток його культури», – наголосив Ігор Поліщук.

Своєю чергою, Товій Рівець подякував за цю високу відзнаку. Він зауважив, приємно, що його заслуги відзначили, адже все життя жив і творив у Луцьку. За його словами, митці, творчі люди нашого міста відчувають підтримку міської влади.

Читайте також: Героїв АТО нагородили відзнакою Почесний громадянин Луцька посмертно

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024