У Рівному експонують картини художниці, яка малює відбитками пальців

04 Вересня 2021, 17:58
Художниця Вікторія Теслюк ФОТО 2144
Художниця Вікторія Теслюк

У Рівному в картинній галереї «Євро Арт» експонують картини хмельницької художниці. На виставці представлені понад 30 картин, виконаних олійними та акриловими фарбами. Усі роботи намальовані в авторській техніці так званих відбитків. Про це пише Суспільне.

Виставка хмельницької художниці Вікторії Теслюк має назву «Шлях». Більшість з картин – пейзажі та абстракції, створені впродовж останніх років.

Роботи мисткині, за її словами – експерименти з композицією та кольором. Художниця малює в техніці так званих відбитків – накладає шар за шаром. На одну картину, за її словами, витрачає в середньому два тижні.

«Я малюю відбитками. Це моя авторська техніка. Я, як ніби, відбиваю штампи. Поетапно накладаю велику кількість відтінків. Виходить ефект мерехтіння. Воно різнобарвне, кольорове. Контрастні кольори, навіть ті, що не поєднуються, змішую і виходить такий ефект», – розповіла художниця Вікторія Теслюк.

«В цих роботах якраз досить так помітно, що їх створила жінка. Вони дуже ніжні, м'які. Є досить багато квіткових таких елементів», – каже відвідувач виставки Анатолій Іваненко

Читайте також: У Рівному в картинній галереї «Євро Арт» експонують картини хмельницької художниці

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024