ART PARTY, караоке, флешмоб: в Острозькій школі мистецтв стартував навчальний рік

03 Вересня 2021, 10:20
ART PARTY, караоке, флешмоб: в Острозькій школі мистецтв стартував навчальний рік 915
ART PARTY, караоке, флешмоб: в Острозькій школі мистецтв стартував навчальний рік

В Острозькій школі мистецтв провели креативний перший дзвоник.

У середу, 1 вересня, в Острозькій школі мистецтв організували «ART PARTY». Свято розпочалося зі знайомства з першокласниками, які першими пройшлись по червоній доріжці.

По ній пройшли випускники 2020-2021 навчального року та відмінники школи мистецтв. Також грамотами нагородили педагогів за досягнення в професійній діяльності.

Після настільки приємної частини свята, учениці школи влаштували невеличкий флешмоб. Танцювальну хвилю підхопили всі присутні на заході. Дівчата демонстрували рухи, іншим потрібно було їх запам’ятати та повторити. Це надало святу позитивної енергетики та динамічності.

Настав час найцікавішої та захопливої частини заходу. Караоке на майдані. Було багато охочих взяти участь. З кожним раундом вибувала певна кількість конкурсантів, аж поки не залишилось двоє фіналістів. Валерія виконувала пісню Скрябіна «Старі фотографії», а Вадим пісню DZIDZIO «Каділак». Для того, щоб визначити переможця, присутні кидали підготовленні карти у капелюхи своїх фаворитів. З рахунком 14:18 перемогу здобула Валерія.

Оскільки закладам освіти надали право самим обирати форму проведення свята першого вересня, адміністрація закладу разом з педагогами та учнями підготували креативний та творчий захід. Це свято першого дзвоника було не схожим на традиційні лінійки в школах.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024