На джаз-фестивалі у Луцьку виступить New Brand Quintet

27 Серпня 2021, 15:21
New Brand Quintet 2092
New Brand Quintet
У Луцькому замку відбудеться довгоочікуваний XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021».
 
Гостями цьогорічного фестивалю ArtJazzCooperation2021, який відбудеться у неділю, 28 серпня, стане гурт New Brand Quintet. Про це інформують організатори Луцький джазовий клуб
 
New Brand Quintet складається з п’яти музикантів на чолі з провідним польським барабанщиком – Ареком Сколіком. Кожен із артистів виступає на сцені як лідер власного напрямку. Це новий бренд-квінтет, який об’єднує п’ять осіб, що поділяють любов до мейнстрімового джазу.
 
New Brand Quintet – це синтез ідей та звуків. Квінтет (Арек Сколік – перкусія, Ярек Ботур – тенор-саксофон, Павел Пальцовскій – труба, Томаш Бяловольский – фортепіано та Мачей Китаєвський – контрабас) – це «джазові молодці або старі коти Девіса», які дуже добре знають, що означає і про що звучить сучасний джаз. Це не тільки гра з відомими та популярними композиціями, а й побудова власного формату за новими стандартами.
 
Кожен трек несе в собі величезний об’єм емоцій: від меланхолічної «Святої Землі» Кедра Уолтона та рефлексивної композиції Кенні Дорхама «La Mesha» до енергійних пісень Джо Хендерсона (Jinrikisha, Punjab) та красиво запропонованих «Chant» Duke 'та Пірсон і Лі Морган «Пустельне місячне сяйво». Усі ці посилання на звучання американського джазу 1960 років та досягнення високих граней роблять виступ особливою подією.
 
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024