Луцька громада долучилась до національної арт-події «Молодь inUA»

25 Серпня 2021, 16:43
Луцька громада долучилась до національної арт-події 1120
Луцька громада долучилась до національної арт-події

У 30-тий День народження країни молодь Луцька, в межах програми Мріємо та діємо, розпочала роботу над крутим панно, яке представить громаду в національному молодіжному арт-проєкті «Молодь inUA».

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради подало заявку на національний конкурс у творчому тандемі з Луцькою загальноосвітньою школою №17, Молодіжним простором «Place for teens», Молодіжною радою Луцька, громадською організацією «Розвиток мікрорайонів міста», творчою студією Наталії Журавльової, товариством польської культури «Творчість заради життя», щоб показати через спільний масштабний малюнок, чим пишаються та куди хочуть прямувати.

Невдовзі громада Луцька зможе позмагатися з іншими містами та селищами України, за те, щоб перетворити намальоване панно в мурал.

Ескіз панно створила Вероніка Кабарчук учениця загальноосвітньої школи №12 міста Луцька. Над втіленням ідеї в життя разом з Веронікою працюють Людмила Наумчук, Анастасія Миронченко, Вікторія Миронченко, Анна Мороз, а також активні помічники  - діти та молодь Луцької громади.

Участь в у конкурсі беруть 120 громад з усієї України. Переможців обиратимуть шляхом голосування за малюнки учасників на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте також: Родина з Луцька отримала гран-прі на фестивалі сімейної творчості

 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024