У Рівному відбудеться концерт, на якому поєднають джаз з поліським фольклором

23 Серпня 2021, 13:52
Джаз у Рівному АНОНС 1106
Джаз у Рівному
У Рівному поціновувачі джазу матимуть змогу зануритися в музику з відлунням фольклору Полісся.
 
Джазовий концерт до Дня Незалежності відбудеться у вівторок, 24 серпня, о 19:30 у глядацькій залі Палацу дітей та молоді. Про це інформують організатори. 
 
На відкритій сцені фестивалю «ART JAZZ 2021» вперше у спільному складі виступатимуть музиканти з різних гуртів, країн та жанрів музики, викладачі резиденції «ART JAZZ School 2021», що проходить за підтримки Українського Культурного Фонду.
 
Концерт до 30-річчя незалежності України об’єднає:
 
Дану Винницьку (Польща) – вокал. Дана – колишня вокалістка львівського гурту «Shockolad», одна із засновників та учасниць польського гурту «Dagadana», що перфектно міксує джазову та електронну польську та українську народну музику.
 
Вікторію Лелеку (Німеччина) – вокал. Вікторія – солістка україно-берлінського гурту Leléka – гурту про джаз та любов. Музика, що створює ця красива дівчина, базується на незвично вдалому поєднанні сучасного європейського джазу, в основу якого покладено український мелос.
 
 
Інструментальну частину гурту представлять одні з найкращих джазових музикантів України – Денніс Аду (труба), Юрій Середин (клавішні), Олег Марков (ударні) та Ігор Закус (бас-гітара).
 
Спеціальна гостя – Ірина Сливчук та гурт «Сільська музика».
 

Проєкт відбувається за підтримки Українського культурного фонду та реалізовується командами ART JAZZ у партнерстві з Палацом дітей та молоді, м.Рівне та РДГУ Інститут мистецтв — музично-педагогічна освіта.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024