Оркестр луцьких нацгвардійців з капеланами Волині виконали духовний гімн України

23 Серпня 2021, 12:07
Оркестр військової частини 1141 Нацгвардії України 948
Оркестр військової частини 1141 Нацгвардії України

Оркестр військової частини 1141 Національної гвардії України разом з військовими капеланами Волині виконали духовний гімн «Боже великий, єдиний, нам Україну храни». Спільну молитву присвятили 30-й річниці незалежності нашої держави.

Про це повідомили на сторінці  військової частини 1141.

З благословення митрополита Луцького та Волинського Михаїла до проєкту долучилися учасники ГО «Військові капелани Волині». Серед них – капелан військової частини 1141 отець Сергій Лівончук.

«Капелани Волині радо підтримали ідею спільної молитви за Україну. Кожен з нас щодня у зверненні до Бога просить настання миру на землі та повернення українських воїнів живими у свої домівки.  Переконаний, така молитва не просто об’єднує, а додає сили і віри у перемогу», – каже отець Сергій.

Автор відео, музикант оркестру військової частини 1141 Володимир Сиротинський розповідає: коли почув про ідею створення спільної молитви, виникло бажання підтримати цей проєкт.

«Кожен аспект у відео символічний та має своє значення. Ми, військові, захищаємо нашу Батьківщину від ворожих посягань. Капелани – це наш духовний оберіг. А діти – це те майбутнє, заради якого ми живемо, творимо і захищаємо на всіх фронтах нашої держави», – говорить нацгвардієць.

Учасники спільної молитви за Україну переконані, що лише об’єднавшись можна побудувати міцну та незалежну Україну, у якій пануватиме мир і злагода.

Читайте такожУ Луцьку тривають приготування до святкування 30-ї річниці Незалежності України

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024