Ексклюзивні колекції одягу в етностилі презентують на фестивалі «Княжий»

21 Серпня 2021, 17:40
У рамках фестивалю «Княжий» організовують етнофешн 2425
У рамках фестивалю «Княжий» організовують етнофешн

У рамках фестивалю «Княжий» організовують етнофешн. 

У неділю, 22 серпня, відвідувачі фесту зможуть насолодитися красою ексклюзивних колекцій. Про це Району.Культура повідомили організатори. 

Організаторки цієї локації ГО «Creative studio» Анастасія Азанова та Олена Омелюк розповіли, що етнофешн — це поєднання традиційних українських мотивів з творчим баченням дизайнерів, дівочої вроди з красивою динамічною музикою.

 

 

Цього року організатори показу зробили акцент на буденних образах з акцентними етноелементами:

Гості фестивалю зможуть побачити колекцію «Ренесанс» та «Сорочки» від відділення технологічної освіти Володимир-Волинського педагогічного коледжу — стиль сучасної дівчини, яка поважає своє коріння.

Колекція «Сила Землі» від володимирської дизайнерки Інни Шульги — одяг, від якого віє впевненістю, сміливими рішеннями та жіночою силою. 

Етнографічна колекція «Русовичі» від колекціонерки Марії Доліновської.

 

 

Яскрава колекція «Жар-птиця» від гостей зі Львова, бренд MaryLu, для харизматичних людей на святкові події.

«Це скарб "Княжого", який не можна виміряти у грошовому еквіваленті! Це неймовірної краси вбрання Володимирщини, якому близько  сотні років! Цей показ обіцяє вас вразити і зачарувати вродою, витонченістю, багатством, вигадливістю форм та візерунків», — зазначила Анастасія Азанова, організаторка показу, із захватом говорить про колекцію автентичного вбрання від Марії Доліновської. 

 

 

Олена Омелюх, співзасновниця ГО «Креатив студіо» каже, що 15 дівчат-моделей готуються на годинне фешн-шоу, щоб замилувати око глядачів і закохати усіх присутніх у коріння українського етно. Дівчат до показу готують візажисти і майстри зачісок, тож дійство обіцяє бути вражаючим!

Нагадаємо, що проєкт «фестиваль «Княжий» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Державного агентства розвитку туризму.

Читайте також: Оголосили програму фестивалю «Княжий»

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024