Макс Кідрук розповів, як допомагають буктрейлери у просуванні книг

19 Серпня 2021, 17:28
Книга Макса Кідрука 2207
Книга Макса Кідрука

Серед авторів велику увагу буктрейлерам також приділяє Макс Кідрук. І саме відео на його книги мають найбільше переглядів серед українських буктрейлерів.  

Чи допомагать буктрейлери у просуванні книг письменник розповів Читомо

Макс Кідрук зазначив, що відеоряд до трейлерів інколи купує на стоках, інколи до зйомок залучає професіоналів, як Kunets Film, Музику до його роликів зазвичай пише Олександр Шеремета. 

«Буктрейлер для мене – це елемент промокампанії книжки, адже просто видати роман зараз недостатньо. Наскільки відео допомагає просуванню? Хтозна, адже ми з командою робимо багато інших речей. Щоб зрозуміти як часто буктрейлер стає останньою краплею, яка примушує людину купити книжку, потрібно вилучити його із промо і подивитись як зміняться прибутки. Можливо, буктрейлер і не такий важливий сам по собі, але разом з іншою діяльністю він дає потрібний результат. Тому я продовжую багато працювати над відео, намагаюся робити їх кращими. Взагалі добре, що український ринок у плані буктрейлерів дуже швидко проеволюціонував і тепер не потрібно пояснювати більшості глядачів що це таке (як раніше на моїх презентаціях)», – каже Макс Кідрук.  

Читайте також: «Ви знали, кого запрошували»: Макс Кідрук розповів про новий роман та оповідання про Луцьк

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024