У Луцьку презентують трактат, як «придбати квиток у вічність» за редакцією Віктора Корсака

18 Серпня 2021, 18:00
«Як стати «ІМЕНЕМ». Трактат про те, як «придбати квиток у вічність» 873
«Як стати «ІМЕНЕМ». Трактат про те, як «придбати квиток у вічність»
Лучан та гостей міста запрошують на презентацію унікальної колективної монографії «Як стати «ІМЕНЕМ». Трактат про те, як «придбати квиток у вічність».

Захід відбудеться 24 серпня о 16.00 в рамках масштабного культурно-соціального проєкту «ІМЕНА ТВОЇ, УКРАЇНО», приуроченого до 30-річчя Незалежності України. Про це інформують організатори. 
 
Спікер — співавтор та головний редактор книги Віктор Корсак. 
 
Монографія є унікальною за змістом, адже автори спробували у тезисній формі дати алгоритм розвитку особистості, яка хоче досягнути у житті чогось великого, певної «вершини» та стати «ІМЕНЕМ» в історії України та світу.
 
Монографія є унікальною за формою, адже тут включені мистецькі роботи 150-ти авторів, а також їхні думки щодо тем, які вони візуалізували.

Синергія тексту та візуальних образів при опрацюванні книги забезпечать розвиток галузевого, психологічного та естетичного інтелектів, а також додаткове психоемоційне збудження, яке стимулюватиме навіювання свіжих думок та появу інсайдів.
 
Монографія є унікальною ще тому, що про «ІМЕНА» української історії розповідають люди, багато хто із яких вже сьогодні є «ІМЕНАМИ», а багато хто обов’язково ними стане.
 
Ця книга для тих, хто хоче зробити щось вагоме у цьому житті, для тих, хто допомагає іншим на даному шляху, для тих, хто любить історію України та дбає про ідентичність українців.
 
Вхід вільний. 
 
Деталі — на сторінці події у фейсбуці. 
 
 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024