В Острозі провели кінопоказ просто неба

13 Серпня 2021, 17:07
Кінопоказ на Алеї міст-побратимів 1289
Кінопоказ на Алеї міст-побратимів

В Острозі, на Алеї міст-побратимів, показали фільм просто неба.

Подія відбулася вчора, 12 серпня.

Перегляд фільму відбувався з ініціативи Відділу проєктної та інвестиційної діяльності Острозької міської ради.

Район.Острог поспілкувався з одним з організаторів дійства – з Віталієм Войцеховським.

«На перший погляд здається, що організація фільмів просто неба досить легка справа, але вона потребує  дуже великих приготувань: домовленостей із місцевим КП «Водоканал» про електроенергію, із підлітковим клубом «Надія» про техніку... ми також домовилися з ЦКДТ, щоб принести стільці, які нам були потрібні для організації заходу. Ми дуже успішно організували PR-кампанію, розсилали оголошення по всім групам Острога та громади, також долучили ЗМІ. Ми розрахховували, що прийде така велика кількість людей», - розповів головний спеціаліст проєктної та інвестиційної діяльності.

Окрім цього, Віталій також повідомив про початок роботи над муралом, який має з’явитися біля літер I love Ostroh:

«Наступного тижня ми вже будемо малювати мурал, художник буде креслити вигляд, а далі буде працювати головний художник – Микола Павловський, який раніше працював в Острозькій школі мистецтв. До цього долучаться й інші художники, а також волонтери. Фінальне відкриття муралу відбудеться 23 серпня. Зазначу, що художник вже почав роботу, наразі малює ескіз, який ми незабаром представимо».

Публіка була вражена після перегляду фільму про мистецтво і життя Вінсента ван Гога, глибока кінематографічна стрічка змусила замислитись кожного.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024