У Луцьку презентуватимуть інтерактивну дитячу книгу

12 Серпня 2021, 12:22
У міста є я 915
У міста є я

У Луцьку 23 серпня відбудеться презентація інтерактивної дитячої книги «У міста є я» за авторством засновниці Міжнародного саміту мерів Ірини Озимок.

Це перша книга в Україні, яка розповідає юним читачам про механізми функціонування міст та роль жителів  у формуванні майбутнього своєї громади. Про це інформує пресслужба міської ради.

У рамках візиту запланована зустріч маленьких жителів з міським головою Ігорем Поліщуком та Іриною Озимок для обговорення справ у місті та напрацювання спільних ідей щодо вдосконалення Луцьк. Подія пройде в інтерактивному форматі з цікавими завданнями про місто. Учасники зустрічі матимуть змогу поставити запитання міському голові про те, як функціонує місто, відвідати його кабінет, дізнатися більше про транспорт, воду, тепло, сміття, дитячу участь, а також запропонувати власні ідеї для якісних змін у місті. Маленькі лучани  «попрацюють» у  сесійній залі, аби детально  ознайомитися з роботою місцевої влади. Зустріч відбудеться об 11:30 у міській раді за адресою вул. Богдана Хмельницького, 19.

Реєстрація дітей за посиланням.

Через епідеміологічну ситуацію кількість місць обмежена, тому просимо зауважити, що участь Вашої дитини у заході буде можлива тільки після письмового підтвердження, а заповнена форма не є автоматичною перепусткою на захід.

Читайте також: У «ГаРмИдЕрі» планують поставити виставу про життєві історії людей з Волині

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
09:50
22.04.2024