У Свято-Пантелеймонівському храмі Володимира відзначили храмове свято. ФОТО

10 Серпня 2021, 15:45
У Свято-Пантелеймонівському храмі Володимира відзначили храмове свято 1433
У Свято-Пантелеймонівському храмі Володимира відзначили храмове свято

У день пам’яті Святого великомученика і цілителя Пантелеймона, Свято-Пантелеймонівська релігійна громада міста Володимир-Волинського відзначила храмове свято.

Про святкове богослужіння йдеться у групі Храм Святого великомученика і цілителя Пантелеймона

Як розповів настоятель храму Юрій Кривіцький, урочисте богослужіння відбулось у капличці, що знаходиться на території храму та в самому, ще не завершеному храмі Святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Божественну літургію в храмі та в капличці відслужили за участі запрошеного духовенства та настоятеля протоієрея Юрія Кривіцького.

Цьогоріч відзначення храмового свята у нашій церкві – це, так би мовити, генеральна репетиція перед урочистим святковим богослужінням у день пам’яті Святого великомученика і цілителя Пантелеймона, яке вже буде відбуватися у завершеному новозбудованому храмі. Сьогодні нас трошки підвела негода, але не зважаючи на це, чимало парафіян прийшли на святкове богослужіння, — зазначив отець Юрій.

Настоятель дякує усім парафіянам, духівникам та благодійникам за те, що допомогли в організації та підготовки до храмового свята і бажає всім причетним божого благословіння.

Нагадаємо, будівництво храму розпочалося ще в 2016 році. Ще раніше відбулося закладання наріжного каменя та освячення земельної ділянки під храм Святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Неподалік від храму Святого великомученика і цілителя Пантелеймона колись знаходилась стара кафедра, місце, де був перший храм у Володимирі-Волинському. 

Читайте також:  Володимир: освятили капсулу на будівництві храму Святого великомученика і цілителя Пантелеймона

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024