Короткометражка про Миколу Голованя потрапила до Канського кінофестивалю

02 Серпня 2021, 09:00
Микола Головань 1280
Микола Головань

Короткометражна стрічка про луцького скульптора Миколу Голованя потрапила в короткий лист Канського фестивалю короткометражних фільмів.

Стрічка зможе поборотися за призові місця в офіційній програмі. Про це повідомили на сторінці проєкту I am Ukrainian автори фільму.

«Для нас це дуже велика перемога. Дякуємо всім хто нас підтримав. Кожного разу, коли ми будемо здобувати міжнародні нагороди, ми будемо згадувати про те що ми це зробили без підтримки», — йдеться у дописі.

Довідково. I am Ukrainian — авторський проєкт, що розповідає про українських майстрів і талановитих архітекторів, досвідчених спортсменів і митців, унікальних кулінарів та ювелірів – українців, які все своє життя присвятили розвитку певної справи. Вони надихають нас творити, змінювати світ на краще та пишатися тим, що ми - українці. Наші герої живуть поруч, створюють неймовірні речі і навіть не здогадуються, що їх праця, робить нашу країну особливою та неповторною. Головне завдання нашого проекту – розповісти про них якомога більшій кількості людей в Україні, і за кордоном, що сприятиме формуванню позитивного іміджу України та українців. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024