У Локачах відбувся День професійного спілкування бібліотекарів

31 Липня 2021, 11:28
Захід у бібліотеці 585
Захід у бібліотеці

У Публічній бібліотеці Локачинської селищної ради відбувся День професійного спілкування, на якому директорка Людмила Мариняк підсумувала роботу за I півріччя 2021 року та наголосила на проведенні заходів, присвячених Дню Прапора та 30-ї річниці Дня Незалежності України.

Про це повідомили у бібліотеці

Методистка ознайомила бібліотекарів з умовами та положенням конкурсу «Творчі канікули — 2021», надала методичні поради щодо відзначення календарних, ювілейних дат у серпні, акцентувала на висвітлені заходів в соціальних мережах. Міля Поліщук надала консультацію «Методика створення віртуальної виставки».

Ілона Веремчук — бібліотекарка  І категорії з інформаційних технологій надала практичні рекомендації по створенню відеопрезентацій за допомогою програми Movie Maker 2.6.

Пізніше спілкування проходило у формі дискусії, бібліотекарі обговорювали шляхи оновлення простору бібліотек, проблемні питання, плани роботи, зокрема у віртуальному форматі.

На закінчення бібліотекарі взяли участь у відкритій годині спілкування «Торгівля людьми – проблема сьогодення», організований спільно з центром зайнятості.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024