Розмова з Ангеліною Гафинець в Музеї Корсаків

20 Грудня 2022, 10:30
Розмова в Музеї Корсаків ВІДЕО 8098
Розмова в Музеї Корсаків

В ефірі програми «Розмова в Музеї Корсаків» культурологиня Світлана Федонюк спілкується з Ангеліною Гафинець, молодою, але вже відомою і визнаною професіоналами українською художницею з Ужгорода

Мисткиня народилась у 1992 році, на карпатській Верховині. Фахову освіту здобула в коледжі мистецтв імені А. Ерделі та Закарпатській Академії мистецтв. Членкиня Закарпатської організації Національної спілки художників України. Лауреатка Всеукраїнського культурно-мистецького проєкту «Мальовнича Україна» у 2018 році – друга премія за роботу «Засніжені Карпати».

Персональні виставки Ангеліни Гафинець: «Я не сприймаю колір. Незакінчений проєкт». Галерея «Ужгород», Ужгород, 2018 рік. «Під іншим кутом». Музей Києва, Київ, 2021 рік. «Під іншим кутом». Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Луцьк, 2022 рік. 

Читайте також: Авторська відеоекскурсія виставкою «Під іншим кутом»

Картини Ангеліни Гафинець зберігаються в Музеї історії міста Києва, Черкаському та Пархомівському художньому музеях. А також у приватних колекціях: Едуард Димшиц, Зенко Афтаназів, Михайло Поживанов, Юрій та Олексина Небесники, Василь Симчко, родина Корсаків. 

Чому колір дає енергію? Дивіться, мисліть і творіть україномовний культурний контент разом із ведучою та гостею програми «Розмова в музеї Корсаків». 

Читайте також: У Луцьку презентували виставку «Під іншим кутом» Ангеліни Гафинець

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром