Чуттєво та неймовірно драйвово: концерт «Фіолету» в Луцьку

11 Лютого 2022, 18:01
Сергій «Колос» Мартинюк 1807
Сергій «Колос» Мартинюк

Концерт гурту «Фіолет» у Луцьку, який відбувся 10 лютого. Повним складом гурт востаннє був у місті ще в далекому 2019 році.

Подія відбувалася в мистецькому просторі «ГаРмИдЕр ангар-stage», якого заповнила численна кількість охочих послухати пісні популярного українського гурту наживо. Серед них була й журналістка Район.Культура.

Читайте також: «Фіолет» презентував нову пісню до 12-річчя з дня створення гурту

У Луцьку «Фіолет» у складі вокаліста Сергія «Колоса» Мартинюка, барабанщика Андрія Юськевича, бек-вокалістки Анни Сліпчук, бас-гітариста В'ячеслава Короткого та гітаристів Вадима Захарченка й Романа Андрухіва презентував свої найпопулярніші хіти, а також вперше в Луцьку представив нові пісні, зокрема збірку «Стежка».
Одними з фішок заходу були виступи разом з гуртом запрошених гостей — артдиректора, діджея луцького клубу «Кораблик» Андрія Тимчука, який підтримував «Фіолет» від початку музичної діяльності, саксофоністки й діджейки Ольги Рас (Dj Ola Ras) з виконанням «Не забувай мене» та музикантки з Луцька Марії Дорощук.
Гучними оплесками слухачів супроводжувалася кожна пісня, а особливо викликали захват лірична й, за словами гурту, найзнаковіша композиція «Тиша», а також «Кохана» у виконанні Колоса й Марії Дорощук, «Очі південні твої», яку колектив виконав разом із Андрієм Тимчуком, проте найбільший шквал емоцій спровокував трек «Бібліотека», що став справді вірусним серед молоді хітом і трендом у TikTok.
В кінці вечора присутні викликали гурт на біс і колектив виконав декілька нових пісень, які лучани вперше почули вживу. Також Сергій Мартинюк додав, що в Луцьку, можливо, знову відбудеться концерт «Фіолету» або ж весною, або ж влітку на «Бандерштаті». Тож найімовірніше шанувальники колективу ще раз матимуть змогу послухати пісні улюбленого виконавця у рідному місті.   
Після завершення концерту присутні могли придбати мерч від гурту, а також книги Сергія Мартинюка, серед яких був і новий роман «Король дощу», що презентувався напередодні концерту в одній із бібліотек Луцька. Опісля шанувальники творчості гурту та його лідера могли приєднатися до автограф-сесії.
Фото Наді МАЛАХОВОЇ 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024