Всі у світі захочуть бути українцями

24 Квітня 2022, 16:15
Христос Воскрес! БЛОГ 4428
Христос Воскрес!
Ніколи у житті не думала, що святкуватиму Великдень саме так – не буде гулу за нашим великим родинним столом, традиційних триразових переціловувань та відра перебитих яєць, бо я не вдома...

Але паска посвячена, яєчка пофарбовані, м'яско спечене. Нехай це просто буде однією маленькою сторіночкою в нашому житті, яку ми дуже швидко перегорнемо на нову – радісну.
 
Христос Воскрес! Воскресне Україна! А хіба вона помирала? Для того, щоб воскреснути, треба померти. А Україна відродиться, бо має міцне коріння, і забуяє, бо має мільйони паростків.
 
Вона уже відроджується: тим, що російськомовні нарешті заговорили українською, що ті хто не святив пасочок – ідуть до церкви й освячують кошики, і обирають для цього українські храми. Ті хто не знав традицій – цікавляться ними.
 
Всі українці знімають із себе багатовічні триколорні кайданки і починають дихати вільно. І так буде тепер завжди. Ми повернемо свою культуру, мову, історію та традиції. А ті, хто досі усього не зрозумів, без образ, ідіть за усім відомим напрямком.
 
Головне те, що не треба вже отих «не зараз» та «не на часі». Нині саме час!!! Потрошечки, але зараз!!!
 
І ще одне, ми – нащадки найсильнішої нації у світі, у нас тече кров незламних воїнів, ми бачимо як вона пульсує зараз у жилах наших захисників та захисниць. Тому ми не маємо права здаватися, на зло ворогові – живемо!!!
 
І по війні у всіх підручниках історії з'являться терміни «рашист» – безмізка недолюдина із дияволовими інстинктами та «українець» – Людина, яка має незламний дух та гаряче серце. І всі у світі захочуть бути українцями!!!
 
СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ! 
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024