Архів новин за 07 Лютого 2023

17:02
MTV покаже некомерційний докумнетальний фільм «Не залишай мене позаду», який розповідає про українських підлітків-біженців травованих війною.
17:02
Переселенка Лариса Белякова презентувала у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва дебютну художню виставку «Дзеркальна течія».
16:02
Відбувся ІІІ (Всеукраїнський) тур конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»
16:02
Оголосили конкурс дитячих малюнків «Портрет Лесі Українки» до дня народження видатної української поетеси.
16:02
Шукають співробітницю/співробітника для роботи в Олицькому замку, відокремленому відділі музею.
15:02
Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Пролісок» будинку культури села Воютин, що в Торчинській громаді, здобув перемогу на міжнародному фестивалі «Зимова фантазія. Різдвяні візерунки» для підтримки ЗСУ.
15:02
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків в межах марафону «Арт-батальйон» відбудеться виступ у рамках мистецького проєкту «Драбина» від «ФРІ Луцьк».
15:02
Видавництва «Дух і Літера» та Маmіnо за підтримки Goethe-Institut Ukraine розпочинають проєкт «Читаймо разом».
14:02
Учень Старовижівського ліцею Роман Коваль переміг в конкурсі «Добрий день. Ми з Волині!», який проводила Волинська обласна Мала академія наук.
14:02
Військовослужбовець Максим Парфіненко написав роман «Майже війна: обміть» – це книга про життя, про війну, про почуття, братерство, єдність та віру у перемогу.
13:02
Мурал «Привід до дружби» розташований у Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького, на стінах обласного театру ляльок.
13:02
Зображення розбомбленого драмтеатру у Маріуполі розмістили на фасаді Королівського театру «Ла Монне» у Брюсселі.
12:02
Працівники Волинського академічного обласного театру ляльок провели екскурсії театром для своїх постійних відвідувачів — маленьких відданих шанувальників закладу.
11:02
Седлищенська бібліотека запрошує всіх поціновувачів корисного та захоплюючого читання взяти участь в акції «Призначте побачення із книгою».
11:02
Землетруси у Туреччині та Сирії зруйнували щонайменше дві пам’ятки ЮНЕСКО. Мова йде про старовинний замок Газіантеп та фортецю в Алеппо.
11:02
Патріотичні сюжети чотирьох учениць Рівненської дитячої художньої школи експонуватимуть в Лондоні на виставці «100 картин дітей незламної України».
10:02
Вперше до короткого списку найбільшої світової премії для видавців дитячої літератури Bologna Prize for the Best Children’s Publishers of the Year потрапили українці – серед найкращих опинилось «Видавництво Старого Лева».
10:02
У клубі села Новостав 5 лютого відбулася творча зустріч з нагоди 10-річного ювілею дитячого духового оркестру «Боратин».
09:02
У Центрі культури, дозвілля та туризму (ЦКДТ, у минулому районний будинок культури) показали благодійну виставу за п’єсою Ірини Тануніної «Я всіх вас люблю...».
09:02
Протягом кількох останніх років у центральній бібліотеці Демидівки діє акція «Подаруй бібліотеці книгу».
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024