Архів новин за 06 Травня 2022

18:05
Увесь фейсбук облетіло фото української воїна, професора Ужгородського національного університету Федора Шандора, який у перерві між бойовими чергуваннями на Сході Україні читав онлайн-лекцію своїм студентам.
17:05
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у рамках проєкту «Арт-Батальйон» виступили Богдан Гембік та Євгенія Нікішина.
16:05
На «Мистецькій алеї» (бульвар Шевченка) у Нововолинську відбудеться захід «Мистецтво проти війни»
16:05
У Володимирі волонтери запустили благодійний інтернет-аукціон «Артформат», який створили для допомоги і підтримки бійців української армії.
15:05
На фасаді одного із магазинів Нововолинська розмістили великі друковані світлини від фотографа-переселенця з Краматорська.
15:05
Український письменник Андрій Любка збирає кошти на джип для акторів-воїнів — Олександра Мавріца та Рудольфа Дзуринця — та їхнього підрозділу.
14:05
Юна варашанка, вихованка підліткового клубу «Бригантина», гуртка малювання «Юний художник» ВМЦСС Вероніка Блищик стала призеркою міжнародного конкурсу.
14:05
Попри те, що нині лунає багато закидів, мовляв, тема релігії породжує ворожнечу, жителька села Сокіл Рожищенської громади Валентина Мельник доводить протилежне – необхідність об'єднання у Православній церкві України насправді надихає та зближує людей.
13:05
Картину Марії Примаченко «Квітки виросли коло четвертого енергоблоку», що вціліла в знищеному російськими загарбниками історико-краєзнавчому музеї в смт Іванків, продали за 500 тисяч доларів.
13:05
Фольк-рок-гурт «Очеретяний кіт» з Вінниці влаштував благодійний концерт у Луцьку, щоб зібрати грошей на потреби української армії.
12:05
Письменник Любко Дереш проведе відкритий літературний майстер-клас у форматі запитань-відповідей зі збором коштів для ЗСУ.
11:05
Церковні громади сіл Вербичне і Туличів на Турійщині приєдналися до Православної церкви України.
10:05
У Музеї Корсаків у рамках проєкту «Арт-батальйон» відбудеться майстер-клас із виготовлення ляльок мотанок від волинської майстрині народної творчості Галини Долгової.
09:05
Релігійна громада храму Преображення Господнього села Вічині Доросинівської громади вирішила приєднатися до Православної церкви України.
09:05
У Володимирецькій громаді Вараського району стартує процес перейменування вулиць, у назвах яких увічнено радянське минуле чи російських діячів тощо. Наразі оголошене обговорення.
08:05
В Олицькій публічній бібліотеці пройде майстер-клас з виготовлення англійської троянди з сюрпризом всередині на честь свята Дня матері.
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024